Vlčí rokle

Chip z Akinu

Paničce přišel nový batoh, který má prý výhradně na výlety, a hned si ho zkouší…a plní…přidává pamlsky a chystá cestovní lahev… Že by to nebylo jen na zkoušku a někam vyrazíme? Batoh mi dává k pelíšku, tak ho pohlídám a jdu si ještě schrupnout.

Jedeme na socializační výlet s Dog Planet - hurááááá!!! Opravdu, panička dobalila batoh, vzala čerstvou vodu a vyrazili jsme. Nejdřív jsme jeli autem, potom nastoupili do vlaku, kde už na nás čekali psí i lidští parťáci. Všichni psi jsme vyfasovali náhubky a nechali se unášet vlakem vstříc novému dobrodrůžu.

Jsme na místě

Cesta nebyla dlouhá a utekla nám. Vystoupili jsme na zastávce v Kamenném Přívozu a vyrazili směrem doprava, protože tady už prý pár účastníků bylo, a tak ví, kudy se vydat. No, ne že by mi to nějak významně vadilo, ale párkrát jsme zabloudili a brodili se lesem a přes potůčky. Náladu to ale nikomu nekazilo.

Blíží se bouřka

Když jsme vystoupali na nejvyšší vrchol, dostal jsem vodu a svačinku. Panička se také občerstvila, udělala pár fotek, ale raději jsme pokračovali dál, protože nás doháněla bouřka. Nakonec nás dohnala i s pěkným deštěm, a tak jsme byli nuceni se schovat. To bylo také fajn, protože jsme mohli dobít baterky a já se mohl věnovat okusování klacíků. Když přestalo pršet, šli jsme dál mezi lesy po asfaltové stezce. Místy jsme narazili na další potůčky s čistou vodou. To bylo super osvěžení.

Téměř u rokle

Potom už jsme začali klesat níže a hlouběji do lesa. Postupně jsme začali potkávat menší a později větší kameny. Tady už zase páníčci lovili telefony, aby si nás mohli pózující vyfotit. Cesta byla hodně v terénu, takže jsme museli chodit opatrně. Potom už nás čekal jen kopec dolů a byli jsme zase u vlakové zastávky.

Do odjezdu jsme ale měli ještě čas, a tak se nás pár rozhodlo dát si limču v místní hospůdce. No co vám budu, cestu domů si moc nepamatuji, protože jsem spinkal jako špalek.

Souhrn výletu 💡

  • Celkem jsme nachodili cca 7 km.
  • Občerstvení s sebou.
  • Je potřeba vzít si pohodlné boty a oblečení.
  • Vhodné jen pro pěší, nevhodné pro kočárky i cyklisty.

Soutěž 

Pokud rádi výletujete se svým čtyřnohým parťákem tak jako my, nasdílejte nám svůj zážitek (budeme rádi, když nám dáte tip na výlet) a vyhrajte něco, co na výlety určitě nutně potřebujete 😊. Tak neváhejte, a pojďte se zapojit do soutěže na Výlety s Akinu!

Jak se do soutěže zapojit?

Je to opravdu jednoduché: vyfoťte - sdílejte - označte.

  • Vyfoťte svého mazlíčka na místě výletu (kdekoli uznáte za vhodné, ale tak, aby bylo poznat, kde jste). Můžete použít i starší fotku.
  • Sdílejte příspěvek s námi (veřejně) na Facebooku či Instagramu a označte #vyletysakinu.
  • Kdo navíc napíše na papír #vyletysakinu a vyfotí se na místě výletu, získá větší šanci na výhru.
  • Na konci roku vybere naše porota 10 výherců.

Jaká je odměna 🎁?

Našlápnutý balíček, který prostě musíte mít, a který si budete chtít vzít s sebou na další výlet. Obsahuje spoustu pamlsků, lékárničku, pamlskovník, cestovní misku, konzervu a hračku.

Kdo vyhraje?

10 nejoriginálnějších výletníků či ti, kteří něčím zaujmou naší odbornou porotu.

Chip z Akinu <3

Načtěte si QR kód pro zobrazení trasy.